Våra boenden

Upptäck våra olika boenden på Borgvik för en avkopplande vistelse i naturskön och historisk miljö och välj mellan stugor, lägenheter eller pensionatsrum.

För grupper ordnar vi bröllop, fester, konferenser och  evenemang året runt. Begär en offert för gruppresor

Borgviks Stugor

Våra stugor med upp till 6 bäddar är perfekta för dem som söker en bekväm vistelse nära havet. Här kan du njuta av naturens lugn från din egen uteplats och dra nytta av stugornas fullt utrustade kök, vardagsrum och mysiga sovrum. Det är den idealiska basen för att utforska Gotlands natursköna landskap. Närheten till stranden och gräsmattan gör att det blir en skön vistelse och ute och inne smälter ihop på en härligt sätt. Önskar ni hyra linne går det bra och meddelas i samband med bokning.

De vita Strandstugorna rymmer 6 bäddar i tre separata rum.
Den röda Sjöstugan rymmer 6 bäddar i två separat sovrum och 2 bäddar i vardagsrummets bäddsoffa.

Borgviks strandlägenheter

Strandlägenheterna med självhushåll och nära access till stranden och fin havsutsikt har plats för 2-4 personer. Med praktiska bekvämligheter som minikök, dusch, och en utomhusplats för varje lägenhet, är de en praktisk och funktionell lösning för din semester. Önskar ni hyra linne går det bra och meddelas i samband med bokning.

Borgviks Pensionatsrum

Våra pensionatsrum med självhushåll för 2-3 gäster är ett bekvämt alternativ för din vistelse på Gotland. Rummen erbjuder grundläggande bekvämligheter inklusive dusch och wc, med tillgång till delade kökfaciliteter. De ger en bra utgångspunkt för dagliga utflykter runt ön. Önskar ni hyra linne går det bra och meddelas i samband med bokning.

Borgviks Pensionatslägenheter

Våra pensionatslägenheter med självhushåll ligger i anslutning till pensionatet och har plats för 4 personer. Med egna kök och matplats är dessa det perfekta boendet om man vill stanna lite längre, sköta sig själv och kunna laga egen mat. Sängplatserna är antingen i sängar eller i bäddsoffa och fördelade på olika rum så man med fördel kan bo en hel familj eller olika sällskap tillsammans. Önskar ni hyra linne går det bra och meddelas i samband med bokning.